Despre Noi

Prezentare Experiență – Cine suntem?

De peste 13 ani oferim soluții pentru accesarea fondurilor europene în România. Merlin Business Consulting este partenerul de încredere când vine vorba despre consilierea în parcurgerea etapelor dezvoltării proiectelor, începând de la analiză și evaluare, până la implementarea și finalizarea cu succes a proiectului. Echipa noastră vă poate ajuta în a aborda provocările cu care afacerea dumneavoastră se confruntă, dar și de a identifica oportunitățile de care afacerea dumneavoastră are nevoie.
De-a lungul celor 13 ani de experiență, ne-am îmbogățit portofoliul atât cu clienți din mediul privat, cât și cu clienți din mediul public. În toți acești ani, firma noastră a scris și implementat proiecte din game variate de activitate.

Viziune

Viziunea noastră este de a susține antreprenorii să își transforme visele în afaceri de succes, instituțiile publice să contribuie la dezvoltarea locală, companiile să își realizeze planurile de dezvoltare și ONG-urile să transforme societatea într-un loc mai bun.

Misiune

Ne dorim să creștem competitivitatea mediului de afaceri, astfel că, misiunea noastră este aceea de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții și servicii de consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile la standarde ridicate.

Consultanții Merlin Business Consulting te vor ajuta de la primul pas pentru a vă oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește:

  • Linia de finanțare cea mai potrivită pentru tine
  • Eligibilitatea proiectului
  • Strategia de care ai nevoie
  • Elaborarea planului de afaceri și implementarea acestuia
  • Întocmirea dosarului
  • Depunerea proiectului
  • Monitorizarea evoluției proiectului

Servicii Consultanta

Merlin Business Consulting vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii de consultanță pentru accesarea fondurilor europene pentru diverse domenii de activitate.